Klassieke (Dr. Mezger) ontspanningsmassage

Deze massage is zeer geschikt bij stress, spierklachten, spanningen, gewrichtsaandoeningen en verminderde doorbloeding. Geniet van een rug-,
nek-, arm- en schoudermassage of been- en voetmassage, eventueel aangevuld met een hoofd- en gezichtmassage (25 minuten). Kiest u voor een massage van 55 of 85 minuten? Dan krijgt u een volledige lichaamsmassage.
25 minuten: € 35,50
55 minuten: € 61,50
85 minuten: € 87,50

Sport-ontspanningsmassage

Deze massage is wat steviger dan de klassieke ontspanningsmassage. Aan te raden vóór of na het sporten, of voor de behandeling van blessures en bepaalde probleemgebieden van het lichaam. Kies voor een rug-, nek-, arm- en schoudermassage of been- en voetmassage, eventueel aangevuld met een hoofd- en gezichtmassage (25 minuten). Liever een massage van 55 of 85 minuten? Dan krijgt u een volledige lichaamsmassage.
25 minuten: € 35,50
55 minuten: € 61,50
85 minuten: € 87,50

Hotstonemassage

Een ontspannende massage waarbij de masseur gebruik maakt van warme basaltstenen in combinatie met verschillende, warme oliën. De warmte van de hete stenen dringt diep door in de spieren, werkt zeer ontspannend en verlicht spanningen. Een hotstonemassage werkt bovendien ontgiftend en stimuleert de orgaanfunctie en het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
25 minuten: € 35,50
55 minuten: € 61,50
85 minuten: € 87,50

Duo-relaxmassage

Een behandeling voor twee personen, tegelijkertijd. Om de beurt krijg je een heerlijke rug-, nek-, arm- en schoudermassage en een warmtepakking. Op verzoek is deze behandeling ook voor één persoon te reserveren.
55 minuten: € 42,50 p.p. bij 2 personen

Ayurvedische massage

Ayurveda geldt als het meest omvattende gezondheidssysteem ter wereld. Bij een Ayurvedische massage wordt gebruik gemaakt van andere massagetechnieken dan die wij in het westen gewend zijn. Een ander verschil is het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. Deze olie heeft een smerende en medicinale werking en versterkt het immuunsysteem. Daarnaast brengt een Ayurvedische massage lichaam en geest dichter bij elkaar en stimuleert het het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
55 minuten: € 61,50
85 minuten: € 87,50

Voet (Reflexzone) Massage

De verschillende spieren, organen, zenuwen en klieren in het menselijk lichaam zijn verbonden met bepaalde reflexgebieden aan de onderkant van de voeten, tenen en enkels. Het masseren van deze gebieden kan een natuurlijk genezing van veel kwalen activeren. De voetreflexmassage die wij aanbieden is echter geen therapeutische behandeling, maar een zeer ontspannende voetreflexmassage.
25 minuten: € 35,50

Gezichtsbehandeling basis

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, dag- of nachtverzorging

  • 55 min. € 61,50

Gezichtsbehandeling luxe

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, harsen bovenlip, gezichts-, hals- en decolleté massage, serum, masker, dag- en nachtverzorging

85 minuten: € 87,50

Hand en voet verzorging luxe

Desinfecteren, nagelriem verzorging, lengte en vorm vijlen, lakken, verzorgende crème

55 minuten: € 61,50

Boekbaar in combinatie met andere behandelingen

– epileren wenkbrauwen en/of verven wenkbrauwen
25 minuten: € 35,50

– harsen bovenlip en/of kin
25 minuten: € 35,50

– hand en voet verzorging basis
25 minuten: € 35,50