Klassieke (Dr. Mezger) ontspanningsmassage

Deze massage is zeer geschikt bij stress, spierklachten, spanningen, gewrichtsaandoeningen en verminderde doorbloeding. Geniet van een rug-,
nek-, arm- en schoudermassage of been- en voetmassage, eventueel aangevuld met een hoofd- en gezichtmassage (25 minuten). Kiest u voor een massage van 55 of 85 minuten? Dan krijgt u een volledige lichaamsmassage.
25 minuten: € 35
55 minuten: € 60
85 minuten: € 86

Sport-ontspanningsmassage

Deze massage is wat steviger dan de klassieke ontspanningsmassage. Aan te raden vóór of na het sporten, of voor de behandeling van blessures en bepaalde probleemgebieden van het lichaam. Kies voor een rug-, nek-, arm- en schoudermassage of been- en voetmassage, eventueel aangevuld met een hoofd- en gezichtmassage (25 minuten). Liever een massage van 55 of 85 minuten? Dan krijgt u een volledige lichaamsmassage.
25 minuten: € 35
55 minuten: € 60
85 minuten: € 86

Hotstonemassage

Een ontspannende massage waarbij de masseur gebruik maakt van warme basaltstenen in combinatie met verschillende, warme oliën. De warmte van de hete stenen dringt diep door in de spieren, werkt zeer ontspannend en verlicht spanningen. Een hotstonemassage werkt bovendien ontgiftend en stimuleert de orgaanfunctie en het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
25 minuten: € 35
55 minuten: € 60
85 minuten: € 86

Duo-relaxmassage

Een behandeling voor twee personen, tegelijkertijd. Om de beurt krijg je een heerlijke rug-, nek-, arm- en schoudermassage en een warmtepakking. Op verzoek is deze behandeling ook voor één persoon te reserveren.
55 minuten: € 39,75 p.p. bij 2 personen
55 minuten: € 60 p.p. bij 1 persoon

Ayurvedische massage

Ayurveda geldt als het meest omvattende gezondheidssysteem ter wereld. Bij een Ayurvedische massage wordt gebruik gemaakt van andere massagetechnieken dan die wij in het westen gewend zijn. Een ander verschil is het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. Deze olie heeft een smerende en medicinale werking en versterkt het immuunsysteem. Daarnaast brengt een Ayurvedische massage lichaam en geest dichter bij elkaar en stimuleert het het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
55 minuten: € 60
85 minuten: € 56

Shiatsumassage

Shiatsu betekent letterlijk ‘druk met vingers’. Deze eeuwenoude Chinese geneeswijze gaat uit van het principe dat energiestromen in het lichaam via energetische banen lopen. Deze energiestromen kunnen worden gestimuleerd door drukpunten te activeren. Zo blijf je fysiek, en daarmee mentaal, energiek. Bij een shiatsumassage lig je op een matje op de grond, zodat de masseur gebruik kan maken van de zwaartekracht. De masseur zal de druk zacht uitoefenen en mag geen pijn doen. Je dient je kleding aan te houden; het is handig om comfortabele, loszittende kleding aan te trekken. Een shiatsumassage is een heerlijke, rustgevende massage die ontspanning en verlichting geeft.
55 minuten: € 60

Voet (Reflexzone) Massage

De verschillende spieren, organen, zenuwen en klieren in het menselijk lichaam zijn verbonden met bepaalde reflexgebieden aan de onderkant van de voeten, tenen en enkels. Het masseren van deze gebieden kan een natuurlijk genezing van veel kwalen activeren. De voetreflexmassage die wij aanbieden is echter geen therapeutische behandeling, maar een zeer ontspannende voetreflexmassage.
25 minuten: € 35

Scrub en lichaamspakkingen

Tijdens deze behandeling concentreren we ons op de rug en de achterzijde van de benen. Allereerst krijg je huidreinigende douchecréme en word je gescrubt met een olierijke scrubcrème (Zeeuwse mossel of Dode Zee). Daarna brengen we de pakking (algen of hot chocolate) op.  Je voelt je hoe dan ook als herboren!
55 minuten: € 69
85 minuten: € 92,50

Gezichtsbehandeling basis

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, dag- of nachtverzorging

  • 55 min. € 60

Gezichtsbehandeling luxe

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, harsen bovenlip, gezichts-, hals- en decolleté massage, serum, masker, dag- en nachtverzorging

85 minuten: € 86

Hand en voet verzorging luxe

Desinfecteren, nagelriem verzorging, lengte en vorm vijlen, lakken, verzorgende crème

55 minuten: € 60

Boekbaar in combinatie met andere behandelingen

– epileren wenkbrauwen en/of verven wenkbrauwen
25 minuten: € 35

– harsen bovenlip en/of kin
25 minuten: € 35

– hand en voet verzorging basis
25 minuten: € 35